CASTROL

   

                                                                                                                                                                                                                        

  CASTROL е водещ световен производител , дистрибутор и търговец на висококачествени смазочни масла, греси и свързани с тях услуги, за клиенти от областта на автомобилостроенето ,промишлеността,корабоплаването,авиацияра,проучването и добива на нефт по цял свят. Главното управление на комоанията е в Обединеното Кралство и работи пряко в повече от 46 страни , с персонал приблизително 7500 души по света. На почти 74 други пазара са представлявани от дистрибутори-трети лица ,които извършват маркетинг и продават продукти на място. Мрежата за доставки на CASTROL обхваща 120 държави ,800 пристанища и партньорства с повече от 2000 дистрибутори и агенти.

   CASTROL предлага смазочни масла на практика за всички битови ,търговски и промишлени приложения. По отношение на смазочните материали за автомобилостроенето (включително двутактови и четиритактови двигатели за мотоциклети,бензинови и дизелови автомобилни двигатели) , продуктите включват широка гама флуиди за ръчни и автоматични трансмисии ,смазочни масла и вакси за верижни предавки , охладителни течности , флуиди за окачвания, спирачни течности , греси , продукти за почистване и техническо обслужване. CASTROL произвежда и продукти за селскостопанска техника , за заводи ,с общо промишлено предназначение и корабостроене. Всички продукти на CASTROL имат статут на глобално регистрирани химически продукти и са в съответствие с нормативните изискавания навсякъде, където се използват.

       CASTROL имат 7 развойни центрове по света ,те разбработват и тестват стотици нови продукти всяка година. Работят в тясна връзка с водещи производители на оригинално оборудване ,с което доставят широка гама смазочни продукти предназначени за конкретни работни условия и среди. Много от продуктите на CASTROL  са препоръчвани и създадени с големи производители на оригинално оборудване , включително AUDI ,BMW , FORD , MAN , HONDA, JLR , VOLOV ,SEAT , TATA и  VOLKSWAGEN ,за техните силови продукти ,които са ”новост за света”.

 

За повече информация и поръчки се свържете с нас на телефон 02/836 36 36 или на имейл office@motooil.bg

 

 

 

                                                                          КАТЕГОРИИ

За леки автомобили

За тежкотоварни автомобили и автобуси

За мотоциклети

Трансмисионни масла

Специални продукти

×