DIVINOL

СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ

 

Divinol_logo-2

 

Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG е основана през 1866 година и е средна по големина, оперираща в световен мащаб с 16 дъщерни дружества.

В резултат на дългогодишен опит в областта на научните изследвания и развойната дейност, произвежданите висококачествени продукти – смазочни масла, индустриална химия и печатарски мастила, заемат водеща позиция на международния пазар.

Компанията работи в тясно сътрудничество, както с изследователски институти и университети, така и със своите клиенти, вследствие на което се намират решения на въпроси пред които ще бъдем „изправени утре”.

Иновациите са основна част от философията на компанията. В централата в Eislingen около 20% процента от служителите работят в областта на научните изследвания и развойната дейност.

Основен принцип на компанията е гарантирането на постоянно високо качество.

Zeller+Gmelin GmbH е сертифицирана по DIN EN ISO 9001:2008, както и DIN EN ISO 14001:2005 (сертификат на околната среда), удостоявана е и няколкократно със знак за качество “TOP 100”.

Под марката DIVINOL® Zeller+Gmelin GmbH предлага широка гама от висококачествени автомобилни масла и специални продукти, адаптирани към все по-високите изисквания на пазара. Високотехнологичните продукти с марка DIVINOL® са международно сертифицирани и одобрени. Намират приложение в множество различни двигатели и трансмисии на водещи автомобилни производители. Продуктите DIVINOL® се използват също в строителството, селското и горското стопанство.

Използването на най-добрите базови масла и добавки, както и навременното разработване, тестване и технически анализи, са основни предпоставки за успеха на марката DIVINOL®. Индивидуалните професионални решения и широката гама от услуги дават завършен вид на марката DIVINOL®. С цел осигуряване оптимална гама и удовлетворяване най-високите изисквания на клиента, компанията разполага с над 300 вида смазочни продукти DIVINOL®.

За повече информация и поръчки се свържете с нас на телефон 02/836 36 36 или на имейл office@motooil.bg

Категории:

 

За леки автомобили

За тежкотоварни автомобили и автобуси

За мотоциклети

Трансмисионни масла

Индустриални масла

Специални продукти

×