erc

ERC Additiv GmbH , като част от ERC Group , е специализирана в производството на добавки за горива и смазочни материали. Висококачествените продукти, произведени в Германия , устойчиво подобряват ефективността , производителността и експлоатационния живот на двигателите и системите.

Те се използват в различни приложения , като отоплителни системи , автомобили ,мотоциклети , комунални превозни средства , лодки и аварийни генератори.

Произведените мощности за добавки на ERC  във Wahlstedt отговарят на най-строгите стандарти за качество ,безопасност и опазване на околната среда.За да поддържат тези стандарти , ERC постоянно инвестират в инфраструктурата на техния производтсвен завод.

В момента в завода се произвеждат и пакетират около 30 000 тона добавки за производството на първокласни горива всяка година. Повече от 50 години, а от 1993 г. за ERC , опитни служители отговарят на изискванията на клиентите , като комбинират и пълнят активни вещества в танкери, големи и малки контейнери до бутилки с вместимост 50 мл. В допълнение към марката ERC се произвеждат и пълнят многобройни продукти на други известни доставчици, така че около 200 различни продукта от приблизително 25 марки напускат фабриката.

 

 

Добавки за дизел

Добавки за бензин

Добавки за двигател и трансмисии

Добавки за охладителна течност

ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Виж повече
×