ERC

ERC

 

ERC Additiv GmbH , като част от ERC Group , е специализирана в производството на добавки за горива и смазочни материали. Висококачествените продукти, произведени в Германия , устойчиво подобряват ефективността , производителността и експлоатационния живот на двигателите и системите.

Те се използват в различни приложения , като отоплителни системи , автомобили ,мотоциклети , комунални превозни средства , лодки и аварийни генератори.

Произведените мощности за добавки на ERC  във Wahlstedt отговарят на най-строгите стандарти за качество ,безопасност и опазване на околната среда.За да поддържат тези стандарти , ERC постоянно инвестират в инфраструктурата на техния производтсвен завод.

В момента в завода се произвеждат и пакетират около 30 000 тона добавки за производството на първокласни горива всяка година. Повече от 50 години, а от 1993 г. за ERC , опитни служители отговарят на изискванията на клиентите , като комбинират и пълнят активни вещества в танкери, големи и малки контейнери до бутилки с вместимост 50 мл. В допълнение към марката ERC се произвеждат и пълнят многобройни продукти на други известни доставчици, така че около 200 различни продукта от приблизително 25 марки напускат фабриката.

 

 

 КАТЕГОРИИ 

 

Добавка за дизел

Добавка за двигател

Добавка за охладителна течност

Добавка за бензин

ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Виж повече