PRISMA

PRISMA


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Jodima  е независима белгийска компания , основана през 1979 година. Първоначално целяща вноса и търговията с автомобилни аксесоари , компанията бързо се специализира в производството и опаковането на химически течности за автомобилния пазар. 

През 1996 г. Jodima завърши изграждането на първата сграда с площ 6000м² с интегрирани автоматични линии за пълнене. От този момент нататък Jodima  се превърна в основен играч в течности за охлаждаща течност и промивки на екрана в Бенелюкс. През 2004 г. е влязла в експлоатация втората част на сградата с размери 4000 м². Тази секция е оборудвана с най-модерните съоръжения , автоматизирани за пълнене , палетизиране и складиране на различни продукти. От 2010 г.компанията претърпява значителна еволюция по отношение на капацитет , производствено оборудване , смесмване и информатика ( ERP интеграция). Комапанията получи сертификат ISO 9001-2008.

          Jodima е една от най-модерните и ефективни компании в Западна Европа по отношение на производството на химически течности , както за пречистване , така и за функционални течности. Собствената марка на Jodima ,Prisma , е пазарен лидер в Белгия и е дпбре позната на професионалния пазар и н адебно заради отличното си качество. В продължение на няколко години компанията се разширява и с нови продукти , използвани в строителството и селското стопанство. Стратегията на компанията се фокусира върху производството на много известни международни марки и големи дистрибутори на частни марки.

 Jodima притежава и отделно отделение за автомобили и дистрибутора с над 2 000 продкта от вискокачествени марки като CASTROL , Armor All , WRC , Michelin , Philips , Air Wick,STP , VARTA и Stanley. Заедно с продуктите , произведени на местно ниво, това представлява цялостно решение за концепцията One Stop Shopping за професионалисти на дебно и на едро.

За повече информация се свържете с нас на телефон 02/836 36 36 и на имейл office@motooil.bg

 

 

КАТЕГОРИИ 

Течност за чистачки

Охладителна течност

ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Виж повече
×