TAB

 

Продължавай напред – с TAB!

Животът е едно дълго пътуване, а колата е вашият билет към свободата. Никъде другаде нямате такова силно усещане за свобода, както когато сте зад волана. Всяка една миля си заслужава, независимо дали шофирате на обикновен градски път или сте на магистралата. За това опитайте свободата без ограничения. Почувствайте пътя без прегради – с акумулаторите TAB!

TAB е създадена през 1968г. като дъщерно дружество на Rudnik Mezica Holding ( Lead Mine Mezica Holding) в регион , където различни водещи дейности са на повече от 350 години. За първите 15 години TAB е бил лицензионен партньор на Tudor , Швеция. Днес TAB  произвеждат широка гама от оловно-киселинните , VRAL AGMA и VRAL Gel батерии в три модерни фабрики с около 1,300 служители на три различни места :

  • На първо място Zerjav ,Словения , има завод за рециклиране,който произвежда около 35 000 тона меко олово и сплави на година от 60 000 тона скрап и фабрика за промишлени батерии с годишен капацитет 1,8 млн. бр.
  • Второто местоположение Crna na Koroskem ,Словения , където има фабрика за стартерни батерии от марката TAB , Topla , Vesna и VolThor с годишек капацитет 3,5 млн.бр.
  • Третата фабрика се намира в Македония ,Пробищип, с годишен капацитет от 1,2 млн.броя  стартерни батерии на марката ”Весна” , промишлени батерии с годишен капацитет 0,4 млн.броя TAB маркови клетки за рециклиране и завод за рециклиране с приблизителна стойност от около 1 000 000 евро , 10 000 тона меко олово и сплави на година от 18 000 тона скрап.

В TAB  се произвеждат и различни военни батерии.Висококачествените батерии са известни в цял свят , особено в Европа , Азия и Америка.

 

Дай енергия на твоя бизнес!

Изберете TAB и се възползвайте както от високото качество на марката, така и от пълната подкрепа на търговците:

  • Подходящ е за почти всяка кола на пазара
  • Може да се съхранява дълго време, благодарение на удължения срок на годност
  • Модернизиран захват за лесно и безопасно пренасяне
  • Широк спектър от адаптори, за различни видове свързване
  • Постоянна осведоменост на крайния потребител за марката и нововъведенията
  • Навременни доставки, широка гама продукти, поддържана на склад и персонално отношение от висококвалифицирани специалисти към всеки един клиент

Пълна мощност всеки път.
За всеки автомобил.

Колата е въплъщение на индивидуалната мобилност, независимо дали е компактен автомобил, луксозна лимузина, или просто средство за придвижване. Но не типа на колата е от значение, а независимостта, която тя ви предлага.

Акумулаторите TAB  не само осигуряват надежден и траен начален старт, но също така са и подходящи за всеки тип автомобил, колкото и уникален да е той, благодарение на гъвкавия, компактен и патентован адаптер. Акумулаторите TAB са повече от марка, благодарение на репутацията си , постигната както с функционално оптимизирания си дизайн, така и с опита и изпитаните технологии.

Готови за излитане. По всяко време. Акумулатори за товарни  превозни средства.

Надеждността  е всичко, когато се налага да бързате, независимо дали става дума за автобуси и товарни автомобили, както и за къси разстояния или при дълъг път. Акумулаторите за търговски превозни средства достигат до там, за където пътува автомобила – и вашият бизнес се развива добре. Нашите два акумулатора  осигуряват точния продукт за всички автомобили. Те осигуряват оптималните  условия за протичане на целия необходим цикъл на работа.

Те са идеални за употреба при тежкотоварни автомобили, специално проектирани и с изисквания за  по-висока издръжливост. Да не забравяме и ключовото предимство – максимална мощност всеки път!

 

За повече информация се свържете с нас на телефон 02/836 36 36 или на имейл office@motooil.bg

 

 

ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Виж повече

Design Style Switcher